Prasetyaku

Bersyukurku diberi nama oleh orang tuaku Didiek Prasetya. Beliau berharap aku selalu prasetya (memegang janji).

Janji apapun termasuk janji pernikahan yang sakral dan kudus. Walau pernah luput olehku. Kini kutuangkan dalam lagu berjudul Prasetya.

Kanggo kowe : “Aku wes ra arep macem-macem mergo kowe wes genepi uripku. Dadio malaikatku”

Prasetyaku cipt. Didiek Buntung

Cukup sayangmu marang aku
Ra sah nambahi sakwernomu
Ngertio, prasetyaku
Nganti putus umurku nggo sliramu

Biru wenteran sih bisa luntur
Katresnanku sing rabakal luntur
Atiku kasep manjing
Tekan tuo pinginku tetep nyandhing

Reff.
Cukup ngene rasah ngreridhu
Aku wes tentrem cerak awakmu
Ojo nganti mbok gawe tatuku
Dadio … Malaikatku

Tenang tulung tenangno pikirmu
Mengko bakal tak sayang pipimu
Kowe wes gawe genep uripku
Menengo, ojo gawe aku gelo

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google

You are commenting using your Google account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s