Kuthoku, Ungaran ing Saiki

Sugeng rawuh ing ungaran,
Kutho ku,
Omah e awake dewe,

Ungaran saiki sepi
Toko lan kantor tutup
Pasar, panggonan wisata, restoran, ora ana sing tuku

Awak e dewe ora iso dolan bareng
Ora popo
Adoh2an dhisik
Sing penting kabeh sehat, bagas waras

Yen pagebluk iki wis lewat
ketemu maneh neng pasar senggol,
ben minggu,
kowe mbonceng aku
Dewe jajan pecel karo ngombe dawet
Neng asjo ungaran

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google

You are commenting using your Google account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s