Ratu Sejagat

Cipt. Didiek Buntung

Dino iki rep tak sandhing sliramu
Susah bareng, … seneng bareng, wes ben karo mlaku
Kowe bakal dadi sigaran nyawaku
Igaku, … atiku … dadi pilihanmu

Cewek :
Dhewe tak gadhang langgeng tekan tuwo
Aku tibo, … aku loro, … tulung mbok tangekno
Sedino iki ngundang kabeh bolo
Kowe Rojo … aku sing Ratu …. Ayo padha pesto

Reff
Cowok :
Ngono manjamu
Sak karep-karepmu
Polah gaya mu
Koyo Ratu Sejagad

Cewek :
Seneng atiku
Wes dadi bojomu
Ambruk aku, cium aku
Kabeh ki duwekmu

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google

You are commenting using your Google account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s